Spanguolių uogos nuo seno žinomos kaip vienos vertingiausių. Jos turi daug įvairių mineralinių medžiagų: magnio, fosforo, kalcio, jodo, geležies, vario, mangano. Organizmui mineralinės druskos reikalingos ne mažiau kaip ir kitos maistinės medžiagos, nes jos reguliuoja medžiagų apykaitą bei virškinimą. Spanguolėse yra 89,5 procentai vandens, 0,5 proc. baltymų, 3,5 proc. cukraus, 2 proc. ląstelienos, 0,7 proc. pektino, 2,2 proc. rūgščių, taip pat glikozidų, vitaminų B1, B2, E, P, šiektiekkarotino. Šimte gramų spanguolių yra 15 mg vitamino C

3.005.20

Clear
Produkto kodas: N/A Kategorija:

Aprašymas

Džiovintos spanguolės:

Kilmes šalis: Čilė.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: spanguolės, cukrus (iki 1%), saulegražų aliejus.
100 g. energetinė vertė: 329 kcal/1377 kJ,
riebalų 1 g. , angliavandenių 82 g., baltymų 1 g.

Sudedamosios dalys: spanguolės, rafinuotas nehidrintas saulėgrąžų aliejus. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Įpakavimas

250g, 400g