Riešutai atkeliavo iš Pietų Afrikos- Kenijos. Švelnaus skonio, kreminės struktūros
Makadamijose gausu riebiųjų rūgščių – apie 70 proc., riešutų branduoliuose dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys, kurios kraujyje sumažina “blogojo” cholesterolio kiekį. Kasdien valgant makadamijų, sumažėja tikimybė susirgti kraujotakos ligomis

4.2038.00

Clear
Produkto kodas: N/A Kategorija:

Aprašymas

Makadamijos riešutai:

Kilmės šalis: Kenija

Kalorijos (kcal) 718
Lipidai 76 g
Sotieji riebalai 12 g
Polinesotieji riebalai 1,5 g
Mononesotieji riebalai 59 g
Cholesterolis 0 mg
Natris 5 mg
Kalis 368 mg
Angliavandeniai 14 g
Maistinės skaidulos 9 g
Cukrus 4,6 g
Baltymai 8 g

Makadamijose santykinai nedaug baltymų, tačiau jos pasižymi maistinių skaidulų gausa. Taip pat nuolat užkandžiaujantys makadamijų riešutais organizmą pasotina vitaminais ir mineralais: manganu, magniu, geležimi, fosforu, selenu; selenas – svarbus antioksidantas ir mineralas, atsakingas už sklandų širdies darbą. Makadamijose yra B1, B3 ir B6, C ir kitų vitaminų. B grupės vitaminai gyvybiškai svarbūs medžiagų apykaitai ir nervų sistemai.
Makadamijose nėra gliuteno, todėl riešutus drąsiai gali vartoti visi, netoleruojantys šios medžiagos. Visomis minėtomis savybėmis pasižymi tik nekepinti, nesūdyti, ekologiški, žali makadamijų riešutai.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Įpakavimas

100g, 1kg, 250g, 500g